112

Eigenaar geldwisselautomaat die gisteren in de haven lag gezocht

Foto: Politie Wageningen, Facebook

De politie Wageningen is op zoek naar de eigenaar van de geldwisselautomaat die gisteren voor zoveel commotie heeft gezorgd bij de haven van Wageningen.

Ze doen een oproep om de eigenaar te vinden.

Dumpen

‘Tijdens een surveillance in Wageningen werden op woensdagmiddag 3 mei werden rond 16.25 uur vier onbekende mannen gezien die iets groots in het water dumpten bij de Rijnhaven aan de Gebbedijk.

De auto van de vier werd door de collega’s in de surveillancewagen klem gezet en twee van de vier mannen werden ter plekke aangehouden. De twee andere mannen zetten het op een lopen waarop meteen de achtervolging werd ingezet.

Met behulp van een geleende fiets en een passerende automobilist kon één van de twee vluchtende mannen alsnog worden ingerekend.’

eigenaarOnderzoek

Bij nader onderzoek werd duidelijk dat de vier een geldwisselautomaat in het water hadden gegooid. De automaat, die was opengebroken, is vermoedelijk van inbraak afkomstig.

Wij zijn dringend op zoek naar de rechtmatige eigenaar van deze geldwisselmachine. Kent of herkent u deze geldwisselmachine als uw eigendom of weet u waar hij (mogelijk) vandaan komt? Neem dan contact met ons op via messenger of telefoonnummer 0900-8844.

Het delen van dit bericht wordt zeker gewaardeerd!’

2018190097

Eigenaar geldwisselautomaat gezocht!Tijdens een surveillance in Wageningen werden op woensdagmiddag 2 mei rond 16.25…

Geplaatst door Politie Wageningen op donderdag 3 mei 2018

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen