112

Politie zoekt getuigen van lastig vallen minderjarige jongen

Een minderjarige jongen is lastig gevallen door een onbekende man in de omgeving van de kruising Van Uvenweg/Floralaan. Dit gebeurde op maandag 12 november rond 13:30.

De politie is op zoek naar getuigen van het voorval en vraagt zich af of er wellicht camerabeelden zijn.

Oproep:

De politie schrijft op Facebook: “Nadat de man de jongen had aangesproken fietsten ze samen weg in de richting van de Diedenweg. Bij de Scheidingslaan (ter hoogte van het sportgebied De Zoom) zijn ze het bos Dorskamp ingegaan; daar viel de man de jongen lastig. Op een gegeven moment wist de jongen er vandoor te gaan. De politie werd er bij geroepen en startte direct een onderzoek.

Politieonderzoek

“Over wat daar is gebeurd, gaan we niet veel vertellen, uit zorg voor het slachtoffer en zijn familie maar ook omdat we het onderzoek niet willen verstoren. We zetten namelijk alles op alles om bij een verdachte uit te komen. We nemen dit incident heel serieus en we roepen dan ook iedereen op om ons te helpen.”

In de comments wordt gevraagd om een signalement, maar ook dat wil de politie in het belang van het onderzoek (nog) niet kwijt.

Help jij?

“Heb jij op 12 november in dat gebied rond 13.30 uur iets gezien? Of heb je informatie, denk hierbij bijvoorbeeld ook aan camerabeelden, die ons verder kan helpen? Bel ons dan op 0900-8844. Als je anoniem wilt blijven kun je bellen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen