112

Boom waait op twee auto’s en dakpannen vliegen van pizzeria

Foto: 112 Nieuws Wageningen e.o.

Het was deze zondag nog niet uitgewaaid en de brandweer werd bij de nodige stormschade opgeroepen. De dakpannen van een pizzeria waaiden van het dak en twee auto’s kwamen onder een omgewaaide boom.

Ook werd er een boom voor de zekerheid weggehaald.

dakpannenBerkenboom

Aan de Wezellaan stond om 13:45 een berkenboom zeer onstabiel te wezen van het stormachtige weer. Uit voorzorg is de boom omgezaagd en vervolgens in stukken gezaagd.

Hoogwerker

Van het dak van New York Pizza aan de Speltstraat waren een aantal dakpannen weggewaaid De dakpannen waren op de naastgelegen parkeerplaats terecht gekomen. De pannen op het dak zorgden nog wel voor gevaar en de hoogwerker werd opgeroepen. Niet die

dakpannen
Foto: 112 Nieuws Wageningen e.o.

uit Wageningen, die was net bezig een omgevallen boom in Rhenen aan het vellen, dus werd de hoogwerker uit Ede opgeroepen.

Toen die op de Churchillweg was, kwam er een melding binnen van een schoorsteenbrand in Ede en de hoogwerker moest terugkeren naar Ede. De omgeving van de pizzeria is afgezet en de hoogwerker is later ter plaatse gekomen.

Op de auto

Om 14:15 werd de brandweer opgeroepen voor een omgevallen boom die in de Julianastraat bleek te zijn gevallen. De kruin van de boom lag op twee auto’s, één daarvan raakte licht beschadigd. De brandweer heeft eerst de takken weggehaald waarna beide auto’s een eindje verder geparkeerd konden worden.

Daarna is de rest van de boom van de weg en stioep gehaald. De Julianastraat werd tussen de Van Uvenweg en de Beekstraat tijdelijk afgesloten.

Lees ook: Stormachtige zaterdag met werk voor de brandweer in Wageningen

'
article
23091
Boom waait op twee auto's en dakpannen vliegen van pizzeria
Het was deze zondag nog niet uitgewaaid en de brandweer werd bij de nodige stormschade
https://wageningen.nieuws.nl/1-1-2/23091/boom-waait-op-twee-autos-en-dakpannen-vliegen-van-pizzeria/
2019-03-10T23:45:20+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/366/2019/03/10231636/Boom-op-autos.jpg
112, 112 Nieuws Wageningen e.o., Brandweer, Brandweer Wageningen, storm, stormschade, Wageningen, Wageningen Nieuws
112, Natuur, Nieuws