112

Gewonde na steekpartij Vanenburgstraat, dader spoorloos

Foto: 112 Nieuws Wageningen

Op de Vanenburgstraat is zaterdagochtend rond 04:30 een persoon neergestoken, de verwondingen waren dusdanig dat het slachtoffer overgebracht is naar het ziekenhuis.

De dader is nog voortvluchtig.

Ruzie vooraf

Eerder op de avond werd de woning van het slachtoffer bekogeld met stenen. De verdachte kwam rond 04:00 bij het slachtoffer aan de deur ‘om verhaal te halen’. Daarop ontstond een vechtpartij waar volgens een getuige onder andere met met planken werd geslagen. Vervolgens wordt het slachtoffer neergestoken.

vanenburgstraatDe Vanenburgstraat werd grotendeels afgesloten voor technisch onderzoek, op de straat is een flink bloedspoor aangetroffen. De politie is op zoek naar meer getuigen. Mocht je dus toevallig wakker zijn geweest rond 04:00 – 04:30 zaterdagochtend en iets verdachts gezien of gehoord? Bel dan de politie op 0900-8844

Buurtonderzoek

De politie is nog volop bezig met buurtonderzoek en de technische recherche is de sporen in kaart aan het brengen. De gemeente is de gehele Vanenburgstraat aan het schoonspuiten, inclusief auto’s om het vele bloed dat is aangetroffen.

♦♦♦

Wageningen.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen zijn de afgelopen maanden verdubbeld, wat o.a. goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Mark Peeters via de telefoon: 06 – 36454332 of via de mail: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen