SHOUT! zoekt een penningmeester en vrijwilligerscoördinator

Foto: SHOUT! (Nathalie&Mirre)

Aan het einde van dit jaar zullen een aantal bestuursleden van SHOUT! hun functie neerleggen waardoor er dus een aantal vacatures vrijkomen.

SHOUT is een LHBTQ+ vereniging.

Gezelligheid

Zij zijn zowel een belangen als gezelligheidsvereniging in Wageningen. Al sinds 1968 zetten zij zich in voor LHBTQ belangen in Wageningen en omstreken.

Hoewel begonnen als een studentenwerkgroep in 1968, zijn zij nu een vereniging die open staat voor iedereen. Jong, oud, (internationale) student, niet-studenten, iedereen is welkom.

Penningmeester: 

Als penningmeester zul je de financiën van de vereniging beheren en het bestuur informeren over deze zaken. Ook maak je elk kalenderjaar een begroting om vast te stellen hoeveel geld er binnen komt en uitgegeven kan worden.

Daarnaast in je de contributie en doe je subsidieaanvragen.

Vrijwilligerscoördinator:

Als vrijwilligerscoördinator ben je het eerste aanspreekpunt voor de vrijwilligers en onderhoud je het contact met de commissies. Daarnaast stimuleer je onderling contact tussen de commissies door o.a. het organiseren van algemene commissie vergaderingen.

Bij beide functies neem je deel aan het bestuur. Dit betekent dat je eens in de twee weken vergadert met je mede-bestuursleden over het reilen en zeilen van de vereniging.

Interesse? Stuur een mailtje naar [email protected]!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen