De vijftiende editie van de Wageningse boekenmarkt

Foto: Veluwezoom In Beeld

Op zaterdag 20 april vindt de Wageningse boekenmarkt plaats in het centrum van Wageningen. Van 10.00 tot 17.00 uur staan er 150 kramen met tweedehands en antiquarische boeken op het Raadhuisplein en het Salverdaplein.

Gedurende de markt is er een scala aan activiteiten om van te genieten. Dit jaar is het de 15e editie van de boekenmarkt en er staan maar liefst 150 kramen..

Genres

Boeken in alle genres krijgen een plek op de boekenmarkt. Nederlandse, anderstalige en vertaalde romans, novellen, thrillers en poëzie. Ook voor non-fictieboeken kun je, je slag slaan. Is het juist tijd afscheid te nemen van een reeds gelezen boek? Dan is daarvoor de Ruilkraam op de hoek bij restaurant Colors.

Zoals vaste bezoekers inmiddels weten, is boeken zoeken niet het enige wat er te beleven is: gedurende de markt is de Knutselbus aanwezig voor de kinderen, schudt goochelaar Janse Heijn trucjes uit zijn mouw en speelt muziekgroep Madlot diverse liederen en melodieën.

Stadsdichter Ivanka de Ruijter zal ‘s middags op diverse plekken voordragen uit eigen werk. En een heel bijzondere primeur: biologisch katoenen tassen met haar gedicht ‘Voor Wageningen’ zijn te koop bij de Ruilkraam en boekhandel Kniphorst.

De Wageningse boekenmarkt is een initiatief van boekhandel Kniphorst, Stichting Ondernemersfonds Wageningen en de bblthk. Meer informatie is te vinden op wageningse-boekenmarkt.nl

Zie ook: Zonovergoten veertiende Boekenmarkt in Wageningen

Wageningse Boekenmarkt

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen