Week van de Opvoeding: Opvoedcafés in het Startpunt

Foto: Week van de Opvoeding

In heel Nederland kun je tijdens de week van de Opvoeding workshops, Webinars, lezingen of andere activiteiten bezoeken. De week is van maandag 7 tot en met zondag 13 oktober 2019.

Kijk voor meer informatie over deze week op weekvandeopvoeding.nl

Opvoedcafé

Opvoeders/ouders kunnen elkaar in Wageningen op dinsdagmiddag 8 oktober en op vrijdagmorgen 11 oktober op informele wijze ontmoeten in de Opvoedcafés in het Startpunt. Hier kunnen ervaringen over opvoeden worden uitgewisseld. Bijvoorbeeld over hoe leuk opvoeden is, maar ook hoe lastig het soms kan zijn.

De Opvoedcafés worden georganiseerd door de organisaties Kind aan Huis van Solidez, Buurtgezinnen, de Voorleesexpres en de Inloop Jeugd en Gezin van het Startpunt. Medewerkers van deze organisaties zijn aanwezig om eventueel informatie te geven over lichte opvoedondersteuning. Voor kinderen is er volop mogelijkheid om te spelen en te tekenen. Ook is er een vrijwilliger aanwezig om de kinderen voor te lezen.

Meer informatie

De Opvoedcafés zijn op dinsdag 8 oktober van 14.00-16.00 uur en op vrijdag 11 oktober van 10.00-12.00 uur in het Startpunt, Rooseveltweg 408A Wageningen. Meer informatie is te vinden op de website startpuntwageningen.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen