Chinese dagen in Ouwehands Dierenpark in Rhenen

Foto: Ouwehands Dierenpark

Op 21, 22, 28 en 29 juli 2018 organiseert Ouwehands Dierenpark de Chinese dagen. Tijdens de Chinese dagen staat het programma boordevol activiteiten en shows waarbij de reuzenpanda’s en de Chinese cultuur centraal staan.

Kom genieten van Chinees live-entertainment zoals drakendansers en de traditionele leeuwendans, diverse voedermomenten bij de dieren én bewonder natuurlijk reuzenpanda’s Wu Wen en Xing Ya in Pandasia!

Reuzenpanda’s van iedereen

Xing Ya en Wu Wen zijn door China aan Nederland geschonken. Zij staan symbool voor de goede relatie en vriendschap tussen beide landen.

De dierentuin is  bijzonder trots dat de reuzenpanda’s 15 jaar lang voor iedereen in ons land te bewonderen zijn. Hierdoor heeft Nederland een unieke verbintenis met China én de Chinese cultuur.

Reden om wat te vieren!

Om deze bijzondere verbintenis te vieren beleef je Ouwehands Dierenpark op 21, 22, 28 en 29 juli in Chinese sferen tijdens de Chinese dagen!

Tijdens deze feestelijke dagen staat het programma boordevol met activiteiten en shows waarbij de reuzenpanda’s en de Chinese cultuur centraal staan. Het ervaren van de authentieke Chinese sfeer is dichterbij dan ooit!

Pandasia speurtocht

Kinderen kunnen meedoen aan de Pandasia speurtocht, op bezoek gaan bij Professor Panda en een mooie wens uitbrengen bij één van de Chinese wensbomen.

Beleef ook de avonturen van avonturier Bamboo Bill in de familieshow ‘De Rode Robijn’ en de nieuwe zeeleeuwenshow met de Californische zeeleeuwen mag je ook zeker niet missen!

Alle Chinese activiteiten, shows en entertainment zijn gratis te bezoeken met een regulier ticket.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen