Klassiek aan de Rijn: Festival of English organ and vocal music

Roger Sayer
Roger Sayer
Foto: Roger Sayer

Roger Sayer is voormalig organ scholar van St. Pauls Cathedral London en Director of Music van Rochester Cathedral. Hij won diverse prijzen waaronder ook op het St. Labans International Competition en aan het Royal College of Music.

Tours brachten hem over de hele wereld en zijn Cd’s zijn meermalen bekroont met 5 sterren in vooraanstaande Muziekmagazines.

Britse muziek

Eind augustus zijn er drie unieke concerten waarin Roger Sayer, nu Director of Music Temple Church London, je kennis laat maken met de mooiste Britse vocale en orgelmuziek. Bruisende en afwisselende programma’s waarin je naast de orgelklanken ook kunt genieten van de prachtige stemmen van twee Engelse choristers.

Roger bespeelt zowel het Van Vulpen orgel als ook het nieuwe Hauptwerk orgel. Dit orgel is in februari jl. opgeleverd met de sample van het Willis orgel van Salisbury Cathedral en “geïntoneerd” door Aarnoud de Groen.

Drie avondvullende unieke programma’s met in de pauze koffie, thee, fris, wijn of bier!

“Roger is, zonder overdrijving, een buitengewone artiest, wiens menselijkheid schittert in het onberispelijke kunstenaarschap dat uit zijn handen vloeit …” (Hans Zimmer, componist)

Cunerakerk Rhenen

  • 27 augustus 20:15
  • 28 augustus 20:15
  • 29 augustus 20:15

Voor programma’s en bestellen van kaarten: klassiekaanderijn.nl Prijzen: € 12, CJP/Student € 8, jeugd t/m 18 jaar gratis, combiticket drie concerten: € 32, CJP/Student € 21

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen