Gezichten achter Wageningse kunst- en cultuursector in een expositie

Foto: Wageningse Makers

Van 1 augustus tot 1 oktober zijn er op de ramen van het stadhuis in Wageningen ruim 40 portretten te zien van verschillende Wageningse kunstenaars en makers die reageren op de coronacrisis.

Ook in Wageningen is de culturele sector geraakt door de coronacrisis. Het werk van veel kunstenaars en makers is daardoor stil komen te liggen. Om hen een hart onder de riem te steken heeft initiatiefnemer Robbert Kamphuis in samenwerking met de gemeente Wageningen de expositie ‘Wageningse Makers’ georganiseerd.

Gezichten achter de creatieve geesten

De expositie biedt een bijzondere kijk op de creatieve geesten die leven en werken in Wageningen en hoe zij de huidige crisisperiode ervaren. De portretten van verschillende lokale kunstenaars, ontwerpers, schrijvers en muzikanten zijn gefotografeerd door Hans Dijkstra en te zien op de ramen van het stadhuis en op de website wageningsemakers.nl.

Door het scannen van QR-codes kan de bezoeker meer te weten komen over deze beeldbepalende kunstenaars en kennis maken met hun werk. De portretten en meer informatie over de expositie zijn te vinden op wageningsemakers.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen