Tijd voor een bedankfeestje voor Samen Wageningen

Foto: Schilderij van Joost IJzendoorn

Het nieuwe sociale beleid van gemeente Wageningen: Samen Wageningen is op 1 januari 2018 in uitvoering gegaan. Ruim 3000 mensen uit Wageningen hebben hieraan meegeholpen.

Er is intensief en enthousiast gewerkt. De gemeente wil iedereen daarvoor bedanken. Kom op woensdag 31 januari tussen 14.30 en 17.30 uur het Stadhuis aan de Markt in Wageningen binnenlopen. Je kunt de hele middag vrijblijvend langskomen.

Kom genieten

Natuurlijk staat er lekker eten en drinken voor je klaar: appeltaart, erwtensoep (ook vegetarisch), vers gebakken wafels, glühwein, warme chocolademelk, fris en hartige hapjes.

Je kunt een tijdelijke tattoo laten zetten door Tattoo Henk of een instantfoto laten maken. Kinderen (en volwassenen) kunnen aan de slag met het maken van een eigen bibberbeest. En dat alles wordt begeleid door muziek van de Waogeningse Blaoge.

Samen Wageningen

Samen Wageningen, het nieuwe sociale beleid van de gemeente Wageningen, is op 1 januari 2018 in uitvoering gegaan. Het beleid is in 2016 en 2017 ontwikkeld, voor en door Wageningers.

Het gaat over gezondheid, werk, jeugd, ouderen, leefbaarheid, vrijwilligerswerk, armoede, mensen met een beperking, vluchtelingen, mantelzorg en vrijetijdsbesteding. Alle hulp en ondersteuning wordt nu geboden vanuit het nieuwe beleid.

Co-creatie

Het beleidskader is ontwikkeld in co-creatie. Dit is een uniek traject geweest, waarbij de zeggenschap aan de stad is overgelaten.

Inwoners en mensen die in of voor Wageningen werken, gemeentebestuur en de ambtelijke organisatie hebben het beleidskader samen ontwikkeld.

Sluiting Publiekszaken

In verband met het feest is Publiekszaken van de gemeente Wageningen gesloten op woensdagmiddag 31 januari.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen