Tweede participatiebijeenkomst planontwikkeling deel Dreijen

Foto: Google Maps

Samen met de gemeente hebben Wageningen UR, Ter Steege Bouw Vastgoed en Kuin Vastgoed de uitgangspunten voor woningbouw op een deel van De Dreijen vormgegeven.

De raad heeft deze, met aanpassingen, in december 2017 vastgesteld. Omwonenden, belanghebbenden en belangstellenden worden nu van harte uitgenodigd om over de verdere ontwikkeling in gesprek te gaan.

Twee fasen

Eerste bijeenkomst: Deze bijeenkomst heeft op 5 maart jl. plaatsgevonden. Op deze avond is vooral informatie opgehaald: hoe waardeert men het gebied en wat vindt men belangrijk bij de woningbouwontwikkeling op De Dreijen.

Het verslag van deze eerste bijeenkomst kun je inzien op de website van de gemeente Wageningen.

Tweede bijeenkomst: Deze bijeenkomst is op 11 april. Tijdens deze avond wordt het vlekkenplan voor de locatie De Dreijen fase I en II plenair gepresenteerd, waarna de aanwezigen in groepen uiteen gaan om het plan nader te bespreken.

Het vlekkenplan is gemaakt op basis van de verkregen input tijdens het eerste rondetafelgesprek, de vastgestelde uitgangspunten van de gemeente en de stedenbouwkundige analyse.

Derde bijeenkomst: Deze bijeenkomst wordt op woensdag 23 mei gehouden. Op deze avond worden een aantal concrete stedenbouwkundige modellen gepresenteerd en worden conclusies getrokken over een voorkeursmodel.

Omwonenden, belanghebbenden en belangstellenden worden van harte uitgenodigd voor de tweede bijeenkomst op 11 april 2018 om 19.30 uur in het Onderwijsgebouw 316 op De Dreijen, Dreijenplein 4-10 in Wageningen

Aanmelden

Indien je mee wil doen aan het participatietraject, verzoekt de gemeente je van te voren aan te melden via het volgende emailadres [email protected] onder vermelding van ‘Participatieproces De Dreijen’.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen