Waterdrinken met nieuwe buitenkraan bij voetbalvereniging SKV

Foto: gemeente Wageningen

Met de buitenkraan die afgelopen maand bij voetbalvereniging SKV is geplaatst, kan de jeugd altijd water tappen, ook als de kantine dicht is.

Jumbo Verberne heeft afgelopen zaterdag de jeugd van SKV beloond met een mooie waterbidon om het water drinken extra te stimuleren.

Gezonde sportkantine

Het stimuleren van het drinken van water past binnen het gezonder maken van de sportkantines, onderdeel van een project in het kader van JOGG (jongeren op gezond gewicht). Zo zet SKV weer een stapje verder hierin.

Wageningen is sinds 2015 een Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG)- gemeente. JOGG-Wageningen bestaat uit lokale organisaties, het onderwijs, de zorg, het bedrijfsleven en de gemeente. Samen werken deze partijen aan een gezondere omgeving.

Waterbidons

Sander Waelepoel: “Wij ondersteunen de drinkwater campagne van harte. Water drinken is erg belangrijk tijdens het sporten. Als Jumbo Verberne dragen wij dan ook graag ons steentje bij om het waterdrinken voor de jeugd nog makkelijker te maken met allemaal een eigen waterbidon”.

SKV is erg blij met de sponsoring. “Heel goed om de jeugd te stimuleren om water te drinken. Het is veel gezonder dan sportdranken of frisdrank. En nog gratis ook!”.

article
16058
Waterdrinken met nieuwe buitenkraan bij voetbalvereniging SKV
Met de buitenkraan die afgelopen maand bij voetbalvereniging SKV is geplaatst, kan de jeugd altijd
https://wageningen.nieuws.nl/gemeente/16058/waterdrinken-nieuwe-buitenkraan-voetbalvereniging-skv/
2018-05-17T21:34:57+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/366/2018/05/17212833/SanderWaelepoel-met-SKVjeugd.jpg
jeugd, JOGG, Jongeren Op Gezond Gewicht, Jumbo Verberne, SKV, Wageningen, Wageningen Nieuws, water, water drinken, waterkraan
Gemeente, Sport, Zorg