Kandidaten gezocht voor Jeugdlintjes 2019 in Wageningen

Foto: Gemeente Wageningen

Ken je een jongere in Wageningen waar je trots op bent en die weleens in het zonnetje gezet mag worden? Een jongere, die bijvoorbeeld altijd boodschappen haalt voor de buurvrouw, activiteiten organiseert voor een goed doel of opkomt voor anderen?

Meld hem of haar dan aan voor het jeugdlintje.

Schijnwerpers

Burgemeester Van Rumund reikt in 2019 weer lintjes uit aan jongeren die het verdienen om een keer in de schijnwerpers te staan. Wageningen is trots op jonge inwoners die zich inzetten voor de samenleving.

Zij zijn een voorbeeld voor anderen en worden daarom op zaterdag 20 april 2019 gehuldigd en in het zonnetje gezet tijdens een officiële en feestelijke bijeenkomst in het stadhuis op de Markt.

Jeugdlintje

Het jeugdlintje is in het leven geroepen voor jonge inwoners van Wageningen, van 6 tot en met 17 jaar, die een bijzondere prestatie leveren of hebben geleverd.

Ook jongeren die een bijzondere prestatie hebben geleverd op het gebied van sport of cultuur komen in aanmerking voor een lintje. Met het jeugdlintje wil de gemeente deze jonge mensen bedanken voor hun inzet, maar het jeugdlintje is ook een stimulans voor henzelf en anderen om met het goede werk door te gaan.

Kinderen en jongeren, die een lintje verdienen, kunnen individueel of als groep, tot vrijdag 29 maart 2019 worden aangemeld.

Ken je iemand tussen de 6 en 17 jaar die volgens jou een lintje verdient (dit mogen ook meerdere jongeren zijn), aarzel dan niet en meld hem/haar aan via wageningen.nl of bel de contactpersoon van de gemeente, Karin Takkenkamp, (0317) 492 518.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen