Meedenken over democratische vernieuwing met de gemeente

Foto: Wageningen Nieuws

In juni van het afgelopen jaar hebben collegeleden, raadsleden en ambtenaren gesprekken gevoerd in onze stad om zo inspiratie op te halen voor de democratische agenda van Wageningen.

Dat leverde een schat aan belangrijke informatie op. Informatie waarmee raad, college en ambtenaren vol enthousiasme aan de slag zijn gegaan.

Een groot deel van de geïnterviewden heeft aangegeven bij een vervolg ook mee te willen denken. Dat wordt op prijs gesteld, want dat is belangrijk en goed voor Wageningen.

Inspireren, verbinden en kennis delen

De gemeente heeft de bevindingen, tips en thema’s ter harte genomen en is daarmee aan de slag gegaan. De inbreng van de inwoners sluit mooi aan bij de verbindende aanpak van de raad met betrekking tot democratische vernieuwing.

Er wordt heel veel energie en enthousiasme ervaren rond dit thema en er wordt ook hard aan gewerkt door inwoners samen met raad, college en ambtenaren.

Samen verder

Op 4 maart presenteert de gemeente de stand van zaken met betrekking tot democratische vernieuwing en de weg om het samen verder te ontwikkelen. Ook daarin is de mening, kennis en inspiratie van de inwoners belangrijk.

Om zo samenwerkingsvormen te kunnen creëren waarbij we adequaat vernieuwingen in kunnen zetten om Wageningen nog mooier te maken. Centraal hierin staan inwoners, ondernemers, organisaties en de medewerkers van de gemeente.

Welkom op het stadhuis

Maandag 4 maart is de presentatie van de stand van zaken en het vervolg voor democratische vernieuwing in Wageningen. Geïnteresseerde inwoners zijn dan van harte welkom van 17.30 uur (inloop 17.15 uur) uur tot ca. 19.30 in het restaurant van het gemeentehuis.

In verband met de catering (soep en een broodje) graag uiterlijk 25 februari aanmelden door een mailtje te zenden naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen