Informatieavond voor hoogbegaafde (jong) volwassenen

Foto: Mohamed Hassan, pxhere

Het Startpunt organiseert samen met expert Rianne van de Ven, tijdens de week van de hoogbegaafdheid, op maandag 11 maart een informatieavond voor hoogbegaafde (jong) volwassenen.

Tijdens de informatieavond vertelt Rianne van de Ven over hoogbegaafdheid bij (jong-)volwassen.

Wat is hoogbegaafdheid?

Wat is hoogbegaafdheid en hoe herken je het? Waar lopen hoogbegaafden tegenaan? Waarom is het belangrijk te weten of je hoogbegaafd bent? Dit zijn onderwerpen die de revue passeren. Rianne is coach voor hoogbegaafde volwassenen en als vrijwilliger verbonden aan het Instituut Hoogbegaafdheid Volwassenen (IHBV) in de rol van voorzitter.

De informatieavond vindt plaats op maandag 11 maart van 19.30 tot 22.00 uur in Startpunt Wageningen, Rooseveltweg 408a, 6707 GX Wageningen. Meer informatie vind je op startpuntwageningen.nl. Deelname is gratis. Voor deze bijeenkomst kun je, je aanmelden bij het Startpunt via telefoon (0317) 410 160 of mail naar [email protected].

Week van de Hoogbegaafdheid

Van 9-17 maart is het de Week van de Hoogbegaafdheid. Tijdens deze week staat het verspreiden van kennis over hoogbegaafdheid centraal. Op diverse plaatsen in Nederland kunnen mensen deelnemen aan activiteiten die een rechtstreekse link hebben met hoogbegaafdheid.

Hierdoor vergroten zij hun kennis en kunnen ze sneller bepaalde aspecten van hoogbegaafdheid herkennen bij zichzelf, hun kind of bijvoorbeeld een collega. Meer informatie is te vinden op de website weekvandehoogbegaafdheid.nl

Je vindt het Startpunt Wageningen op de Rooseveltweg 408a inWageningen

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen