Je kunt sinds vandaag ook WhatsAppen met de gemeente Wageningen

Foto: Anton-Pexels

De gemeente Wageningen is vanaf vandaag ook via WhatsApp bereikbaar. Inwoners en ondernemers die een vraag hebben kunnen contact opnemen via het WhatsApp-nummer 0610063526.

Naast brief, telefoon, e-mail en publieksbalie was het ook al mogelijk om contact op te nemen via Facebook en Twitter. Met de toevoeging van WhatsApp wil de gemeente inspelen op de toenemende behoefte van inwoners om digitaal in contact te komen met de gemeente.

Communicatie

Burgemeester van Rumund “Communicatiemiddelen zijn constant in beweging. De afgelopen jaren zijn de communicatiemogelijkheden enorm toegenomen. Wij willen beschikbaar zijn via de middelen waar onze inwoners veel gebruik van maken.” Door meerdere contactmogelijkheden aan te bieden, verlagen we de drempel en komen we tegemoet aan de diversiteit van de stad.”

Inwoners krijgen van maandag t/m donderdag tussen 9.00 en 16.00 uur en vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur, uiterlijk binnen 24 uur een persoonlijk antwoord van ons. De gemeente is bereikbaar op WhatsApp 0610063526

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen