Uitstel gemeentelijke belastingen voor Wageningse ondernemers

Foto: Wageningen Nieuws

Nederland verkeert in een crisis door het coronavirus. De genomen maatregelen door het kabinet hebben een enorme impact op de samenleving.

De Gemeente Wageningen wil ondernemers helpen door ze uitstel te verlenen van de betaling van de gemeentelijke belastingen. Ondernemers kunnen daarvoor een aanvraag indienen. Het uitstel geldt voor de periode tot en met 31 juli van dit jaar.

Financiële verlichting

De Gemeente hoopt hiermee ondernemers financiële verlichting te bieden in deze moeilijke periode. De mogelijkheid tot uitstel van betaling geldt voor alle ondernemers die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daaronder vallen ook ZZP’ers, ondernemers die actief zijn in de Kunst en Cultuur en Stichtingen en Verenigingen.

Aanvragen van uitstel van betaling gemeentelijke belastingen

Ondernemers kunnen een aanvraag indienen per e-mail in [email protected] onder vermelding van het aanslagnummer.

Heb je een machtiging voor automatische incasso afgegeven? Dan wordt de aanslag wel geïncasseerd. Wil je in dat geval ook graag uitstel van betaling? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

Betalingsregeling

Als het uitstel is verleend krijgen ondernemers in de loop van 2020 de gelegenheid om het nog te betalen bedrag in termijnen te betalen. De exacte termijnen worden na toekenning van het uitstel eind juni bekend gemaakt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen