Doe je mee met de jaarlijkse Carnavalsintocht in Wageningen?

Foto: De carnavalsverenigingen

De jaarlijkse carnavalsintocht trekt zaterdag 10 februari weer door de stad zodat Jolleberg, zoals Wageningen heet tijdens de carnaval, weer helemaal op zijn kop staat.

Je kunt natuurlijk langs de weg gaan kijken, maar je kunt ook meedoen!

Kleurige intocht

Iedere Wageninger mag en kan meedoen. Daarvoor moet je wel op je mooist, geks of creatiefs verkleed zijn natuurlijk. Je kunt in je eentje komen, of als duo maar ook met een hele groep.

Je kunt gewoon aansluiten achter de carnavalsverenigingen. Wel zul je te voet moeten komen want voertuigen zijn niet toegestaan, je loopt ook mee op eigen risico.

Twijfel je ergens over of heb je vragen?? Dan kun je bellen met (0317)492883. Verder hoef je, je nergens op te geven.

Huldiging

Gewoon aansluiten dus. De intocht start om 14:00 bij het Bowlespark. Wil je kans maken om gehuldigd te worden als Best verklede persoon of groep van 2018? Dan moet je daar op tijd zijn want de beoordeling vindt bij de start plaats.

De tocht loopt van het Bowlespark via het 5 Mei Plein door de Hoogstraat, naar het bordes van het stadhuis. Daar ontvangen de burgemeester en de wethouders alle vrolijke deelnemers

article
12347
Doe je mee met de jaarlijkse Carnavalsintocht in Wageningen?
De jaarlijkse carnavalsintocht trekt zaterdag 10 februari weer door de stad zodat Jolleberg, zoals Wageningen
https://wageningen.nieuws.nl/kunstcultuur/12347/mee-jaarlijkse-carnavalsintocht-wageningen/
2018-01-25T13:12:18+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/366/2018/01/23185205/Naamloos.jpg
Carnaval, carnavalsintocht, Carnavalsvereniging De Berggeiten, Carnavalsvereniging De Deurdouwers, Carnavalsvereniging De Pretkeujes, carnavalsvereniging de Vadaenotten, Jolleberg, Wageningen, Wageningen Nieuws
Gemeente, Kunst&Cultuur