Jan Keizer en Anny Schilder samen op het podium

Foto: Fletcher

Noem de namen Jan Keizer en Anny Schilder en miljoenen mensen in en buiten Nederland zullen reageren met drie letters: BZN. Dat is niet vreemd. Als boegbeelden van BZN maakten ze tussen 1976 en 1984 furore en scoorden een onafzienbare reeks hits.

Hoewel hun wegen in 1984 scheidden, is hun muzikale erfenis tot op de dag van vandaag levend gebleven.

Gouden debuut

In 2010 kwam het gouden ‘debuut’ album Together Again op met onder meer de hit Take Me To Ibiza. Twee jaar later gevolgd door het album The Two Of Us. De ‘reünie’ van Jan en Anny was een enorm succes en niet alleen in Nederland.

Het herkenbare geluid van het duo sloeg ook aan in onder meer België, Zuid-Afrika en voormalige Oostbloklanden als Roemenië en Hongarije.

Inmiddels zijn we een aantal albums verder en hebben Jan en Anny vele optredens in binnen- en buitenland verzorgd, Jan en Anny zijn een gouden duo!

Op zaterdag 24 maart is het duo Jan Keizer en Anny Schilder te vinden in Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg te Wageningen

Wil je dit optreden niet missen? Bestel dan nu je kaarten of geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting via Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg op de Gerneraal Foulkesweg 96, via 0317 495 911, of via www.fletcherevents.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen