Reizende tentoonstelling Enkele reis Nergens?

Foto: Gelske Kwikkel

Met een hoop bombarie arriveren ze in de bblthk: 22 kunstenaars en hun koffers op vrijdag 26 oktober om 16:00. In die bagage houden zich kunstwerken schuil die horen bij de expositie Enkele reis Nergens?

Deze reizende groepsexpositie wordt georganiseerd door het Platform Beroepskunstenaars Wageningen.

Drie weekenden

In drie opeenvolgende weekenden staan de koffers opengeklapt en uitgestald op drie verschillende locaties in de stad.

De expositie verplaatst zich van de bblthk in het eerste weekend (26 en 27 oktober) naar Helinä, Wikkel en Matser in het tweede weekend (2, 3 en koopzondag 4 november), om tot slot te eindigen in het Koetshuis van het Belmonte Arboretum (10 en 11 november).

Ik ga op reis en ik neem mee…

De kunstenaars uit Wageningen en omgeving lieten zich inspireren door de ondertitel ‘Ik ga op reis en ik neem mee…’ en zullen het publiek met verschillende disciplines en invalshoeken verrassen met hun bagage.

Wie wil weten hoe de kunstwerken of de ideeën daarvoor ontstaan zijn, kan een kijkje nemen bij de gratis Salon die op zaterdag 10 november plaatsvindt tijdens het laatste expositieweekend in het Arboretum.

Deze bijeenkomst vangt om 14:00u aan en stelt een aantal kunstenaars in de gelegenheid een paar woorden te wijden aan wat er in zijn of haar koffer te zien is.

Het belooft een dynamische tentoonstelling te worden.
beroepskunstenaars.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen