Volksuniversteit Wageningen gaat 22 september weer van start

Foto: Volksuniversiteit Wageningen

Volksuniversiteit Wageningen bestaat 50 jaar! Zij start haar jubileumjaar met een breed en betaalbaar programma met 37 taalcursussen en 60 andere activiteiten.

Veel aandacht is besteed aan de zorg voor de veiligheid van cursisten en docenten waar het de Corona maatregelen betreft.

Cursusprogramma

Het nieuwe cursusprogramma is inmiddels gepubliceerd op de website. Ze hopen vanaf september weer op de normale wijze activiteiten te kunnen verzorgen, natuurlijk met inachtneming van de dan geldende maatregelen. Er zijn grote ruimtes en kleinere groepen voor de taalcursussen (maximaal 12 dit jaar).

Tevens bereiden ze zich voor om, indien er zich weer onverwachte problemen mochten voordoen, goede alternatieven paraat te hebben om de lessen zoveel mogelijk te kunnen voortzetten. Voor cursisten die het lastig vinden om online lessen te volgen zullen er in september enkele workshops georganiseerd worden waarin het gebruik van het programma Zoom wordt uitgelegd.

Binnenkort vind je hier meer informatie over op de website. Het kan voorkomen dat er door coronamaatregelen veranderingen zullen zijn met betrekking tot. tijden, locaties of annuleringen. De meest recente gegevens tref je steeds aan op de website!

Je bent van harte welkom op volksuniversiteitwageningen.nl

volksuniversiteit

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen