De bblthk sluit haar deuren: gesloten van 5 tot en met 18 november

Foto: Wageningen Nieuws

Helaas moet de bblthk na de afgekondigde maatregelen in de persconferentie van 3 november opnieuw de deuren sluiten. De bblthk is gesloten van donderdag 5 november tot en met woensdag 18 november.

Natuurlijk zijn ze online wel open. Kijk voor alle thuistips op de website.

Boekkoerier

Wil je boeken lenen? Dat kan. Ze gaan door met het uitlenen van boeken en dvd’s via de boekkoerier. Juist nu willen ze je toegang geven tot de verhalen uit de collectie. Een boekkoerier bezorgt de door jou bestelde boeken. Je kunt boeken bestellen via website via bblthk.nl/boekkoerier of telefoon. Of bel tussen 9.00 en 12.00 uur naar 0317 – 413 352.

Nederland Leest, boek cadeau

Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. In november leest heel Nederland tijdens de campagne Nederland Leest hetzelfde boek. Ook dit jaar krijgen de leden en bezoekers tijdens Nederland Leest het boek Het zwijgen van Maria Zachea van Judith Koelemeijer cadeau. Wil je het gratis boek ontvangen? Bestel dan boeken via de boekkoerier. Ze bezorgen dan je bestelling plus het gratis boek bij je thuis.

Cursussen online

Ze bieden dit najaar e cursussen zoveel mogelijk digitaal aan. De cursusleider geeft de cursus op afstand en gaat je digitaal begeleiden via het programma Microsoft Teams. Ook het gratis Digitaalcafé bieden ze online aan.

Inschrijven gaat via bblthk.nl/agenda. Heb je vragen over deelname aan de cursussen, bel dan tussen 9.00 en 12.00 uur naar 0317 – 413 352.

Tips voor thuis

De bblthk blijft online gewoon open. Heb je al eens e-books of luisterboeken geleend via de online Bibliotheek? Of wil je Wageningen ontdekken vanuit je luie stoel? Ze hebben een aantal tips voor thuis op een rij gezet op bblthk.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen