Voorjaarsbeurs voor kinderkleding en speelgoed Hooilandplein

Foto: Voorjaarsbeurs 2018

Op zaterdagochtend 24 maart wordt de jaarlijkse voorjaarsbeurs voor kinderkleding en speelgoed gehouden in het schoolgebouw van de Nijenoord en de Johan Friso school aan het Hooilandplein in Wageningen (Noord-West).

Van de opbrengst is 25% bestemd voor de beide scholen.

Neuzen

Iedereen is tussen 10:00 en 12:00 uur welkom om te neuzen tussen de kledingrekken en een keuze te maken uit de aangeboden kleding in maat 92 t/m 176. Door onze strenge voorselectie is het aanbod van goede kwaliteit.

Aangeboden worden jassen en zomerkleding, zwem- en sportkleding, binnen- en buitenspeelgoed, kinderboeken, (computer-) spelletjes, sportschoenen, kinderfietsen, fiets- en autostoeltjes, etc.

Kinderparadijs

Terwijl je in alle rust rondkijkt kunnen de kinderen zich vermaken in het Kinderparadijs. De toegang is gratis. Houd er alstublieft rekening mee dat je niet kunt pinnen. Tassen worden bij de ingang ingenomen. Tip: neem een vouwkrat mee!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marie Kruit-LibercĂ©: 0317- 428262 of via [email protected]

Wil je zelf spullen verkopen op de beurs? Dan dien je een verkoopnummer aan te vragen. Kijk voor alle informatie betreffende de beurs op de website kinderkledingbeurswageningen.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen