44ste Rijnroute MTTC De Rijnridders in Wageningen

Foto: christels-pixabay

De Wageningse Motorclub De Rijnridders organiseert voor de 44e keer de Rijnroute. Een 185 kilometer lange tocht door de Betuwe en het land van Maas en Waal.

De rit is zondag 8 april en starten kun je tussen 08:30 en 11:30 bij Nol in ’t Bos na een kop koffie.

Rijnroute

Motorclub De Rijnridders is opgericht in 1972. De motor- en trialclub is een vereniging die al meer dan 40 jaar het motor- en trialrijden hoog in het vaandel heeft staan.

De Rijnroute staat bekend als een gezellige, afwisselende toertocht die deelnemers voert over dijkjes, door landerijen en bosrijk gebied. Inschrijven kost €5,-, daarvoor krijg je de route en dat kopje koffie.

De route

De route is elektronisch en niet op papier beschikbaar. Er is op het inschrijfpunt mogelijkheid om de route op je navigatieapparaat te zetten.

Veel modellen tegenwoordig, veel verschillend kaartmateriaal. Maar ze hebben een laptop met Mapsource en Basecamp staan, dus neem je PC-kabel en indien nodig je oplader mee. Ze zullen alle file typen paraat hebben.

Gaarne zelf de juiste kabeltjes meenemen, usb en indien nodig een oplader. Gezien de grote verscheidenheid aan apparaten en versies van kaartmateriaal is het zekerder om de route vooraf te bestellen bij zodat je hem zelf voor je apparaat geschikt kunt maken.

Bij de inschrijving zijn laptop en diverse versies van programmatuur beschikbaar en tot nu toe is het altijd gelukt om ter plekke de route op de apparaten te krijgen maar zoals gezegd, zeker is dit niet door de grote verscheidenheid.

Heb je een ander type navigatie of wil je het zekere voor het onzekere nemen, neem dan even tevoren contact op via de mail

Startpunt

article
14571
44ste Rijnroute MTTC De Rijnridders in Wageningen
De Wageningse Motorclub De Rijnridders organiseert voor de 44e keer de Rijnroute. Een 185 kilometer
https://wageningen.nieuws.nl/nieuws/14571/44ste-rijnroute-mttc-rijnridders-wageningen/
2018-03-31T20:54:47+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/366/2018/03/31205049/motorrijden-christels-pixabay.jpg
Betuwe, De Rijnridders, Land van Maas en Waal, motortour, Rijnroute, Wageningen, Wageningen Nieuws
Nieuws, Sport