LoburgLive presents: Living Room Heroes @ Café Loburg

Foto: Living Room Heroes

De New Roots, Southern soul rock met New Orleans invloeden van Living Room Heroes heeft veel raakvlakken met artiesten als The Wood brothers, The Black Crowes, Tedeschi Trucks band en Dr John.

Van klein en zoet naar opzwepend en energiek. Van rauw en vuil tot melodieus en virtuoos. Echt en intensief.

Viertal

Het Nijmeegse viertal bestaande uit Henri Zoetbrood, Marc van Hout, Björn van den Boom en Matthieu Cleijne debuteerde in 2016 met ‘Days well Spent’, in een uitverkocht Merleyn.

Op 1 april 2018 presenteerde de band hun nieuwe album “Welcome to the Circus” in Doornroosje, Nijmegen. Muziekmagazine Maxazine schreef hierover:

‘Het leek een grap, toch was het een serieuze bedoening. ‘Welcome to the Circus’, het tweede album van de Nijmeegse formatie Living Room Heroes, werd op 1 april gelanceerd in hometown Nijmegen. In Doornroosje natuurlijk. Het was een circus; muzikaal gezien pakten de mannen de circustent volledig in met hun mix van New Roots, Southern soul rock met New Orleans-invloeden. Maar ook qua podiumperformance was het soms net een circusact.’

‘Welcome to the Circus’

De bassist nam ervoor ontslag van zijn baan als vormgever bij Ferrari, de drummer kwam ervoor terug uit China, de zanger zong alles in terwijl zijn vrouw aan het bevallen was en dat de gitarist deze bende bij elkaar geregeld kreeg mag ook een wonder heten.

De gordijnen openen, de piste dampt van het verse stro. De ruimte vult zich met gasten van allerlei pluimage. De tent wordt duister, het publiek stil…. spotlicht aan!

Zoete Americana, opzwepende Southern Soul, Rootsy New Orleans en energieke blues schallen door de arena.

Welcome To The Circus we’ll perform our trick for you

Website: http://www.livingroomheroes.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/LivingRoomHeroesband/

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1965196863797767/

Locatie: Café Loburg, vrijdag 18 mei, 23:00 uur entree: 2,50 euro

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen