2e Editie Kinderfestival van de Ronde Tafel Wageningen

Foto: Kinderfestival Wageningen

Het Kinderfestival van Ronde Tafel Wageningen krijgt een vervolg! De eerste editie in 2017 smaakte naar meer, met bijna 2.000 blije kinderen en ouders en een opbrengst van € 2.500 voor het goede doel was het een groot succes.

Het terrein aan de Duivendaal in Wageningen zal op 26 mei vanaf 11:00 uur weer veranderen in een kinderparadijs.

Van 2 tot 12

Tijdens het kinderfestival kunnen kinderen van tussen de 2 en de 12 jaar zich uitleven op verschillende springkussens, de pannakooi, rondjes racen op het skippybal parcours, knutselen in de knutseltent of proefjes doen in het speciale kinderlab.

In 2018 wordt er samengewerkt met Kinderopvang Wageningen, en zullen ze een speciaal PeuterPlein inrichten voor de allerkleinsten.

Ouders of opa’s en oma’s kunnen midden op het terrein weer terecht op het terras om een hapje of een drankje te nemen. Nu hopen dat het weer meewerkt, dan wordt daar weer dankbaar gebruik van gemaakt.

Speelgoedbank

Ook in 2018 is het doel van dag weer om geld op te halen voor de speelgoedbank, omdat ieder kind het verdient om te kunnen spelen.

In 2017 was de eerste editie van het Kinderfestival Wageningen en het was direct een groot succes. Dat kwam mede door het grote aantal sponsoren wat de diverse attracties sponsorde, maar ook door het prachtige weer.

Daardoor kwamen in de loop van de dag bijna 2.000 kinderen en ouders naar het festival terrein toe. En die bezoekers gaven bij de evaluatie van het festival bijna 4,5 van 5 sterren!

Voor de officiële aftermovie van 2017 én alle plannen voor 2018, check onze KinderFestival-facebook of kijk op kinderfestivalwageningen.nl voor meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen