Met Safarischip De Blauwe Bever naar Jufferswaard in Renkum

Foto: De Blauwe Bever

Safarischip de Blauwe Bever vaart deze zomer drie keer van Wageningen langs de Wageningse Berg naar Renkum. Aan land volgt een excursie in het natuurgebied De Jufferswaard, een verrassend natuurgebied tussen de Provinciale weg N225 en de Rijn.

Ontwikkeling

De bestemming van deze vaart, de Jufferswaard, is gelegen tussen Renkum en de Rijn, ten oosten van de papierfabriek. Dit mooie natuurterrein is in 2015 opnieuw ingericht en je kunt bij deze vaart zien hoe de natuur er zich ontwikkeld heeft.

Direct vanaf het vertrek om 14:00 uur kun je al volop genieten van het mooie rivierlandschap. De gids geeft een uitgebreide uitleg. De Blauwe Bever vaart langs de Wageningse Berg en meert aan bij de oever van de Jufferswaard.

Daar maak je een wandeling van drie kwartier in het terrein. Vaak zijn er veel interessante watervogels en planten te zien. Na de wal-excursie vaar je nog een eind op de Rijn. Terug in Wageningen  ben je rond 16.30.

De Blauwe Bever vaart 17 juni, 1 en 21 juli en 18 augustus naar de Jufferswaard. Meer informatie en/of reserveren: deblauwebever.nl/reserveren

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen