Loes van Schaijik genomineerd als NGS-masseur van het jaar

Foto: whitesession pixabay

Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage heeft Loes van Schaijik uit Wageningen genomineerd als NGS-masseur van het jaar, categorie sportzorg masseur.

Loes is één van de 5 NGS-masseurs die kans maakt op deze titel. Haar praktijk Quatre-Mains bevindt zich op de Lawickse Allee. Cliënten en collega-masseurs kunnen tot en met 9 september hun stem uitbrengen op ngsmassage.nl/stem.

Tijdens de NGS Landelijke Kennisdag op zaterdag 29 september 2018 in Ede worden de winnaars bekend gemaakt.

Waarom is de titel in het leven geroepen?  

Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) is de leden-, branche- en examenorganisatie van voor 5.000 sport-, sportzorg- en wellnessmasseurs in Nederland.  

De titel NGS-masseur van het jaar is in het leven geroepen om de waardering voor de professionaliteit en het vakmanschap van de NGS-masseur te waarderen en de masseurs te stimuleren verder te gaan op de ingeslagen weg.

Er zijn drie categorie waarin een winnaar wordt gekozen:

  • Sportmasseur
  • Wellnessmasseur
  • Sportzorgmasseur.

Waarom naar de NGS- masseur?

Of je nou een sportieve uitdaging aangaat of je gewoon eens heerlijk wilt ontspannen. De NGS-masseur helpt je daarbij! De sportmasseur is dé expert voor een vakkundige sportmassage voorafgaand en/of na afloop van een sportprestatie. 

De sportzorgmasseur is vaak een eerste aanspreekpunt bij pijntjes en klachten en dé expert voor een vakkundige sportmassage voorafgaand en/of na afloop van een sportprestatie. 

Een sportzorgmasseur is een verdieping voor masseurs met een diploma sportmassage. Waar een sportmasseur zich niet bezighoudt met blessures is een sportzorgmasseur daar wel toe opgeleid. 

Tijd nodig om lichaam en geest te laten ontspannen? Dat kan bij uitstek bij de wellnessmasseur. De wellnessmasseur is dé expert om je een gevoel van ontspanning en welzijn te geven.

Kwaliteit

Iedereen  kan en mag zich sport- en/of wellnessmasseur noemen. Het NGS geeft als landelijke branche-organisatie licenties uit die het bewijs zijn van de bekwaam- en bevoegdheid van de masseur.

Om de licentie geldig te houden moet een masseur zich blijven scholen. Om er zeker van te zijn dat de NGS-masseur een diploma heeft behaald en zich via bijscholingen up-to-date houdt van de laatste trends en ontwikkelingen bezoek je dus een NGS-masseur. Vraag hen indien je twijfelt altijd naar hun licentie. 

De sportzorgmasseur is gecertificeerd door de Stichting Certificering Actoren in de Sportgezondheidszorg (SCAS). De SCAS is een onafhankelijke organisatie die diverse disciplines binnen de sportzorgketen certificeert.

Op vindeenmasseur.nl tref je vanaf 17 juli de adressen  van masseurs met een geldige licentie of SCAS-certificering bij jou in de buurt.

article
17373
Loes van Schaijik genomineerd als NGS-masseur van het jaar
Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage heeft Loes van Schaijik uit Wageningen genomineerd als NGS-masseur van
https://wageningen.nieuws.nl/nieuws/17373/loes-van-schaijik-genomineerd-als-ngs-masseur-van-het-jaar/
2018-07-15T14:04:13+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/366/2018/07/15140037/masseur-whitesessionpixabay.jpg
Loes van Schaijik, Nederlands Genootschap voor Sportmassage, NGS, sportmassage, Wageningen Nieuws
Nieuws, Sport, Zorg