3FM Serious Request: Lifeline komt door de gemeente Wageningen

Foto: NPO 3FM

Dit jaar gaat het met Serious Request anders dan voorgaande jaren, geen glazen huis maar een Lifeline van acties en donaties die opgehaald worden door drie teams 3FM-dj’s en één van die teams, komt door de gemeente Wageningen.

Dj-team Rámon Verkoeijen en Mark van der Molen beginnen in Hengelo en komen door de gemeente Wageningen op weg naar TivoliVredenburg in Utrecht, headquarters van de actie. Hier begon Serious Request in 2004.

3 doelen

Dit jaar is er gekozen voor drie doelen voor het Rode Kruis: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten.

serious request
Team Mark+Rámon

Welk doel je wilt steunen, is jouw keuze, hoe je dat doet ook. Rámon en Mark komen in de week van 18-24 december het bedrag dat met jouw actie verdiend is, ophalen om het naar Utrecht te brengen. Ze lopen de hele route en hebben acties/adressen nodig om langs te gaan waar ze donaties kunnen ophalen. Let op: de dj’s nemen géén contant geld aan! Dit in verband met de veiligheid, wel kun je bij hen pinnen.

Zondag 23 december komen ze om 03:00 in de nacht aan in Oosterbeek, dan doen ze achtereenvolgens aan: Doorwerth, Kievitsdel, Heelsum, Renkum en gaan dan op weg naar Wageningen. Om 09:00 willen ze in Ouwehands Dierenpark in Rhenen zijn. Ze komen dus ’s nachts de donaties ophalen van de acties die er in de gemeente gehouden worden. Je kunt op veel manieren meedoen.

Goeie doelen actie

Wil je ook een actie starten voor één van de drie doelen? Of alle drie, want ook dat kan. Belangrijk is dat je die actie doorgeeft aan Serious Request via deze link zodat de dj’s weten dat ze bij jou iets op kunnen halen. Je start je actie wanneer jij dat wilt.

serious requestNaast dat je de dj’s laat weten welke actie je doet en waar ze moeten zijn, laat je het ons weten via [email protected] ovv SR18, wij zorgen voor een vaststaand, steeds ge-update artikel op wageningen.nieuws.nl zodat je actie bekend wordt in de gemeente. Als je daarnaast via je Facebookpagina of je Twitteraccount de actie deelt, deel die met ons zodat we de actie kunnen delen/retweeten Je vindt Wageningen Nieuws hier op Facebook en hier op Twitter, gebruik hierbij hashtag met #3FM #SR18 zodat je ook daar de aandacht trekt van Serious Request.

Wat kun je doen? Daar is over nagedacht en er zijn voorbeelden genoeg waar je bij aan kunt sluiten: een Vintage Sale, een huiskamerconcert, een popquiz of het ouderwetse Heitje Karweitje. Meer acties bekijken, kijk op de ‘Kom in Actie’ pagina van 3FM. En als je zelf een leuker idee hebt, start je gewoon je eigen actie! Promotiemateriaal kun je hier downloaden, let wel even op de voorwaarden!

Onderweg

Omdat de 3FM-dj’s per dag tientallen kilometers afleggen, mogen ze natuurlijk gewoon eten en drinken. Anders gaat het mis. Maaaaaarrr… Ze moeten hun maaltijden zelf regelen. Dat geldt ook voor een slaapplaats. Wil jij de 3FM-dj’s een overnachting aanbieden? Of een smakelijke maaltijd? App of sms (3333) tijdens de week naar de studio. Of mail nu al naar [email protected].

De gehele Lifeline is 24 uur per dag te volgen via 3FM. Je kunt als vanouds gewoon een plaat aanvragen voor het goeie doel. Het Glazen Huis is er niet, maar je kunt wel naar TivoliVredenburg komen om op de foto te gaan en je donatie te brengen.

serious request

'
article
20807
3FM Serious Request: Lifeline komt door de gemeente Wageningen
Dit jaar gaat het met Serious Request anders dan voorgaande jaren, geen glazen huis maar
https://wageningen.nieuws.nl/nieuws/20807/3fm-serious-request-lifeline-komt-gemeente-wageningen/
2018-12-03T13:35:08+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/366/2018/12/03124232/3FMSR18_Header_Actie.png
3FM, 3FM-dj, Lifeline, Mark van der Molen, Rámon Verkoeijen, Serious Request, Wageningen, Wageningen Nieuws
Nieuws, Zorg