Fred en De Verbouwing van het Wagenings Werktheater

Foto: WWT

Het Wagenings Werktheater speelt: Fred en De Verbouwing, een multidisciplinaire voorstelling met tekst, muziek en zang waarin naast tragiek ook plaats is voor humor en lichtheid.

De voorstelling vindt plaats op 8, 16 en 24 maart 2019

Fred

Mary heeft net haar man Fred begraven en blijft na zijn dood achter met schoonzus Paula. Mary besluit om haar eigen weg te gaan, maar Paula is het daar niet mee eens. Als Arthur ten tonele verschijnt, belooft dat een ferme ontwrichting in de familieband te betekenen.

De Verbouwing

Ylka en Thomas willen verbouwen. De klussers Ben en Mike zijn daarvoor ingehuurd. Op het eerste gezicht lijkt het een doodgewone verbouwing te worden: met werklui over de vloer, een ontregeld huishouden en zenuwachtige en kibbelende opdrachtgevers.

Als de discussie over een verkeerd gemonteerd deurtje steeds verder uit de hand loopt, wordt echter pijnlijk duidelijk hoe kwetsbaar de relatie van Ylka en Thomas is.

Het Wagenings Werktheater

Het Wagenings Werktheater maakte in 2004 haar debuut. De groep ontwikkelt haar producties volgens het werktheaterconcept en schrijft eigen toneelvoorstellingen of bewerkt bestaande stukken.

De voorstellingen vinden plaats in Theater De Wilde Wereld in Wageningen. Data en tijden: vrijdag 8 maart om 20.30 uur, zaterdag 16 maart om 20.30 uur en zondag 24 maart om 15.00 uur.

Reserveren is mogelijk via: 0318-519655 of via [email protected]. Entree: € 10,00.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen