Digitale kennis opdoen in de bblthk van Wageningen

Foto: Mike Corbett, flickr

In de bblthk kun je cursussen volgen, waarin je allemaal digitale vaardigheden kunt opdoen en kunt verbeteren. Ook in november starten er allerlei nieuwe cursussen.

Social Media

Facebook, Twitter, Instagram?! Wat zijn nu social media? Op 8 november start ‘Wat zijn social media?’ Je maakt kennis met verschillende soorten social media en je leert hoe je zelf social media kan gebruiken. Op 15 november start de workshop ‘Mijn online privacy’. Hoe zorg je online voor je privacy en veiligheid? Hoe kun je je computer, tablet of telefoon beveiligen. Je krijgt hulp en advies.

Tablets

Op vrijdag 29 november laten we je kennis maken met tablets in de cursus ‘Tablets voor beginners’. Heb je juist een tablet of smartphone waar je al goed mee overweg kan en waar je graag e-boeken op zou willen lezen? In de gratis workshop ‘Hoe leen ik een e-boek?’, ook op 29 november, helpen wij je op weg, zodat je aan het einde van workshop zelfstandig online e-boeken kunt lenen en lezen op je apparaat. Onze cursussen komen in aanmerking voor een vergoeding uit het ‘Ik doe mee-fonds’.

Digitaal café

Met kleine vragen over je computer of smartphone kun je elke eerste vrijdag van de maand bij ons terecht. We organiseren dan een Digitaalcafé in de bblthk, van 16.30 uur tot 18.00. Tijdens het café kan iedereen met een tablet, smartphone of e-reader in de bblthk terecht voor vragen, het leren van handigheidjes, het installeren van apps, e-books, het uitwisselen van ervaringen en meer.

Bekijk het volledige educatie aanbod en schrijf je in op bblthk.nl

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden