Melk-eiwit allergenenwaarschuwing Mora Kipburgers

Foto: Mora

Fabrikant Mora waarschuwt voor een fout met de vermelding allergenen bij een aantalverpakkingen Mora Kipburgers 4×70 gram.

Het product is niet geschikt voor mensen met een MELK-EIWIT allergie.

Lotcodes

De waarschuwing geldt voor de verpakkingen Mora Kipburger 4×70 gram met de Lotcodes L9246, L9288 en L9289. Deze lotcode vind je op de onderzijde van de verpakking. In de ingrediëntenlijst op deze verpakkingen staat niet dat het product MELK-EIWIT bevat. De kipburgers zijn niet geschikt voor consumenten met een allergie voor MELK-EIWIT.

Heb je dit product, met de betreffende lotcode, gekocht en kun je het product niet eten vanwege een MELK-EIWIT allergie, dan kun je het aankoopbedrag terugkrijgen van Mora.

Aankoopbedrag

Om het aankoopbedrag terug te krijgen moet je de lotcode uit de verpakking knippen en op sturen naar Mora:

Mora Consumentenservice
Antwoordnummer 65013
5000VH Tilburg

Een postzegel is niet nodig, maar vermeldt wel je naam, adres, IBAN rekeningnummer, en de naam waar de rekening op staat. Mora zal dan (per verpakking) €2,75 op het rekeningnummer terugstorten.

Wil je meer weten over de allergenenwaarschuwing voor kipburgers van Mora, dan kun je de Mora Consumentenservice bellen. Het telefoonnummer van de Mora Consumentenservice is 0800 – 23 56 672 (gratis).

Consumenten zonder melk-eiwit allergie kunnen het product uiteraard wel gewoon eten.

kipburgers

Bron: Mora, NVWA, 10 december 2019

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden