Zesde Groot Wagenings Dictee: doe je ook mee?

Foto: Free-Photos CC0 Pixabay

Op 22 april organiseert de Lions Club in samenwerking met de bblthk voor de zesde keer het ‘Groot Wagenings Dictee’. Deze keer kun je in de Belmonte-flat meedoen aan deze speciale spellingwedstrijd.

De Belmonte-flat viert dit jaar haar 50-jarige bestaan. De opbrengst van deze avond komt ten goede aan de renovatie van het Hospice Wageningen-Renkum.

Het dictee

Ivanka de Ruiter, onze stadsdichter, schrijft de tekst voor het dictee. Wouke van Scherrenburg zal de avond presenteren en het dictee voordragen. De jury bestaat uit Maud Hulshof (wethouder), Esther Kok (vz bestuur bblthk), Bas Arents (voorzitter Lions Club), Maarten de Gouw (vz bestuur Hospice) en Ivanka de Ruiter (schrijver tekst).

Oproep

Het succes van het Groot Wagenings Dictee staat of valt met de deelnemers. Daarom dagen we iedereen uit om een actieve bijdrage te leveren door individueel of als team van bedrijf of instelling mee te doen.

Het winnen van het dictee is vanzelfsprekend aanleiding voor bekendheid in heel Wageningen en er zijn leuke prijzen te winnen.

Inschrijven voor het Groot Wagenings Dictee 2020

Er is ruimte voor 180 dicteeliefhebbers! Je kunt individueel inschrijven of als gesponsord team. Kijk voor inschrijving op grootwageningsdictee.nl

Niet in de gelegenheid zijn om het dictee bij te wonen, maar toch graag doneren? Via bovenstaande link kan ook een donatie gedaan worden d.m.v. een iDeal betaling. Uiteraard is het ook mogelijk direct een schenking over te maken naar NL35 SNSB 0963 2061 33 van “Lionsclub Wageningen”. In de omschrijving graag “Schenking dictee” vermelden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen