De Beter Blijf Je Thuis Tour, tegen het gemis van Theater Tegendraads

Theater Tegendraads maakt theater met mensen met een beperking en net als op vele plekken wordt er ook bij tegendraads op dit moment niet gewerkt.

Daarom kwamen de makers van Tegendraads maar naar de spelers toe met de “Beter blijf je thuis tour’.

Vier keer kort

Afgelopen donderdag vonden er 4 korte concerten plaatst op woonlocaties van Zideris en Reinearde waar de spelers van Theater Tegendraads wonen. Waarom? Gewoon omdat ze elkaar heel erg missen. Het was erg fijn om elkaar weer even te zien. Al was het op afstand.

Een videoverslag van deze tour zie je als je hierboven op het pijltje drukt.

Zo begon het

De Veluwezoom In Beeld hielp Theater Tegendraads dat toen nog in de kinderschoenen stond in juli 2018. Je kon een theaterstoel adopteren en daar kwam zelfs je naam op te staan om het theater te kunnen bekostigen. Na onderstaand filmpje volgde de opening op vrijdag 2 november in datzelfde jaar. In november 2019 bleek dat ze moesten verhuizen. De trap bleek vaak een obstakel en de ruimte was ook te klein geworden, gelukkig bleek een andere ruimte gevonden.

In januari 2020 verhuisden ze naar het nieuwe pand en nu zitten ze thuis maar de Tegendraders laten zich niet uit het veld slaan. Als je namelijk tegendraads theater maakt, dan kan je dat overal!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen