Uitnodiging voor een middag vol poëzie en muziek in de bblthk op 21 juni

Foto: Uitgeverij Boekscout

Op 21 juni verschijnt de debuut poëziebundel ‘Vanaf hier is het niet ver meer’ van Samira van der Loo (uitgeverij Boekscout). In haar bundel deelt Samira openhartig de emotionele en psychologische nasleep na seksueel geweld.

In haar gedichten neemt ze je mee in haar verwerkingsproces, wat ze eerlijk en zonder opsmuk beschrijft. Poëzie vanuit het hart, over de gevolgen van trauma, maar ook over de transformerende werking van de liefde.

Woorden en ervaringen

Vanaf hier is het niet ver meer’ is een bundel die gaat over een weg vinden, thuiskomen, na trauma. Door woorden te geven aan haar ervaringen, hoopt ze dat haar poëziebundel een herberg kan zijn voor anderen die ook moeilijke dingen hebben meegemaakt.
De presentatie van de bundel vindt plaats op 21 juni van 16.30 tot 18.00 uur in de bblthk. De inloop is vanaf 16:00 uur. De avond wordt gemodereerd door Martijn Adelmund, voormalig stadsdichter en columnist voor de Gelderlander. Samira van der Loo zal behalve vertellen over haar poëziebundel ook een korte spoken word en muziek voorstelling geven. Ook Bonnie Bengsch zal een poëzievoordracht doen.

Over Samira van der Loo

Samira van der Loo (1991) is dichter, singer-songwriter en humanistisch geestelijk verzorger in opleiding. Na acht jaar podiumervaring te hebben opgedaan als dichter, verschijnt nu haar indrukwekkende debuut.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen