Vrijwilligersvacature van de week: reisbegeleider bij Tendens

Foto: Tendens

Wil jij deze zomer samen met mensen met een verstandelijke beperking een onvergetelijke vakantie beleven? Word dan reisbegeleider bij Tendens.

Jij kunt het verschil maken voor mensen met een verstandelijke beperking die voor een kleinschalige begeleide vakantie gekozen hebben. Samen met andere vrijwilligers ga je een groep van maximaal 9 mensen op vakantie in binnen- of buitenland. De vakantie zijn een week. Je kunt verschillende vakanties begeleiden. Tendens betaalt jouw reis.

Verantwoordelijkheid en eigen inbreng

Tendens zoekt reisbegeleider die persoonlijke aandacht belangrijk vinden, die graag eigen inbreng willen en die van uitdagingen, verantwoordelijkheid én van gezelligheid houden. Ervaring is geen vereiste, maar enthousiasme, inzet, oplossingsgerichtheid en humor zijn de belangrijkste eigenschappen waarover je als reisbegeleider moet beschikken.

Interesse?

Herken je jezelf hierin? Meld je snel aan en geniet nog deze zomer van samen vakantie maken. Ga meteen naar de website van het Vrijwilligers Centrum Wageningen. www.vcwageningen.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen