Zomerweek voor basisschoolleerlingen van 16 tot en met 19 juli

Foto: Sportservice De Vallei

Ook deze zomervakantie is er weer een SAM Zomerweek. Kinderen van 7 tot en met 12 jaar uit Wageningen kunnen vier dagen tussen 9.00-16.00 uur heerlijk genieten van sport- en cultuuractiviteiten.

De zomerweek wordt georganiseerd door Solidez, samen met Zwembad De Bongerd Wageningen , de bblthk en Sportservice De Vallei. Deelname kost € 10,50 per dag, inclusief een gezonde lunch en lekkere tussendoortjes.

  • Locatie: zwembad De Bongerd, Bornsesteeg 4 in Wageningen.
  • Deelname kost € 10,50 per dag, inclusief een gezonde lunch en lekkere tussendoortjes.

Leuke activiteiten

Van dinsdag t/m donderdag kun je ook lekker zwemmen. Kinderen moeten dan wel minimaal zwemdiploma A hebben. Vrijdag 19 juli wordt er niet gezwommen, zodat ook kinderen zonder een zwemdiploma mee kunnen doen. Natuurlijk valt er ook dan genoeg te beleven met volop sport- en cultuuractiviteiten. Dan zijn de kosten € 5,50 inclusief een gezonde lunch en lekkere tussendoortjes.

Speciaal tarief op vrijdag

Voor kinderen met ouders die wat minder te besteden hebben is er op vrijdag een speciaal tarief. Deze kinderen kunnen dan meedoen voor slechts € 1,00, inclusief een gezonde lunch en lekkere tussendoortjes. Wie hiervoor in aanmerking wil komen kan zich aanmelden door contact op te nemen met Maikel Geerlings van Solidez Sportbuurtwerk via 06 83 71 84 53 of [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen