Superheld-kat X-Man zoekt een goed tehuis

Foto: De Hof van Ede

Superheld-kat X-Man heet eigenlijk Eros. De superheldnaam heeft hij te danken aan zijn achterpootjes. Eros werd zo binnengebracht bij Dierenasiel De Hof van Ede.

Update: Er zijn voldoende geïnteresseerden voor Eros en er is een kennismakingsafspraak gemaakt. Bedankt voor jullie reacties en het delen van dit bericht.

Zijn achterpootjes zijn krom, echte x-benen’ dus.

Superheld

x-manMaar superheld X-Man Eros heeft er weinig last van. Hij wiebelt en waggelt vrolijk rond. De krommingen aan zijn achterpootjes zijn een aangeboren afwijking en er is niets aan te doen. Hoe dit zich ontwikkeld, dat weten ze bij De Hof van Ede niet.

Eros speelt, rent en benut zijn superkrachten volop. Maar hij knuffelt en slaapt ook graag. Hij is natuurlijk wel wat minder flexibel als een kat met gewone pootjes. Daarom is het wellicht beter dat Eros een binnenshuis-kat wordt.

Eros zou wel graag een kat-maatje willen, met zijn tweeën de superheld uithangen is natuurlijk veel leuker!

Gastgezin

Eros verblijft in een gastgezin en is alleen daar te bezoeken. Mocht je interesse hebben om deze superheld in huis te nemen, dan kunt je bellen van di-vr van 14.00-16.00 uur en op zaterdag van 12.00-14.00 uur naar telefoonnummer: 06-83528086.

Op sms’jes en appjes wordt niet gereageerd.

Heeft u altijd al uw eigen superheld in huis willen hebben? Dit is uw kans! Onze X-Men zoekt namelijk nog een nieuw thuis! Eigenlijk heet dit leuke katertje Eros, zijn bijnaam X-Men heeft hij te danken aan zijn gebogen achterpootjes, iets wat natuurlijk minder Super is. Zijn achterpootjes zijn krom en lijken samen een x te vormen, hij heeft dus x-beentjes in de meest letterlijke zin van het woord. Een aangeboren afwijking waar hij verder niets aan kan doen. Het is niet bekend hoe dit in de toekomst gaat ontwikkelen. Gelukkig heeft onze knappe Eros er zelf geen last van, hij speelt en rent er op los om zijn superkrachten optimaal te benutten. Maar ook superhelden moeten wel eens slapen en hij kruipt dan ook graag bij je en knuffelt dan heel wat af.Omdat superhelden denken de hele wereld aan te kunnen lijkt het ons verstandiger als hij een binnenshuis-held gaat worden. Hoewel hij zich prima red met zijn kromme pootjes is hij natuurlijk wel iets minder flexibel dan een gewoon katje en we zijn bang dat hij zichzelf anders mogelijk in de problemen helpt. Wel wil Eros graag een katten/kittenmaatje om samen mee te spelen, in je eentje superheld zijn is namelijk minder leuk dan met z’n tweetjes.LET OP!Al onze kittens verblijven in gastgezinnen en zijn alleen daar te bezoeken. Mocht u interesse hebben in één van onze kittens, dan kunt u bellen van di-vr van 14.00-16.00 uur en op zaterdag van 12.00-14.00 uur naar telefoonnummer: 06-83528086. Op sms'jes en appjes wordt niet gereageerdhttps://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierentehuis-de-hof-van-ede/dierenopvang/asieldieren/katten/dier/118332

Dierentehuis De Hof van Ede 发布于 2017年7月26日

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen