Circus Lucifer presenteert: Een Nacht op de Holleweg

Foto: Lucifer

Kent u ze? Die stille plekken verborgen in het groen? Het zonlicht wordt getemperd door bladeren die ritselen in de middagbries. Je bent in het heden en realiseert je niet dat hier mensen hebben gewoond, gevochten, liefgehad en uiteindelijk zijn gestorven.

Maar in het donker worden we ontvankelijk, sensibel, voor het verleden van deze plekken, voor de verborgen energieën.

Holleweg

Sommige mensen voelen zich aangetrokken door het duister. Bent u er ook zo een? Kom met ons mee in de Nacht van de Nacht.
Eerst zijn we nog in het vale licht van aards vertier en vermaak. Daarna slaan we de donkerte van de Holleweg in, om oog in oog te komen met wat ooit was, en wat er nooit geweest is. Op zoek naar het verleden, op zoek naar ons duistere zelf.

De Nacht van de Nacht is een landelijk evenement in het teken van duister. De Wageningse invulling daarvan is ‘Een Nacht op de Holleweg’. Dit is een coproductie van Toteel, Musica Vocale, dansschool Bransz en de artiesten van Circus Lucifer.

Voorstellingsdata: 27 oktober en 28 oktober om 19.30, 20.45 en 22.00. Reserveren:per mail aan [email protected] (vermeld datum én tijdstip) Toegangsprijs: € 10,–

Locatie: Verzamelen bij ingang Arboretum Belmonte, Generaal Foulkesweg 94-A, Wageningen. Van daaraf enkele kilometers wandelen. Website: www.nachtvandenacht.nl

Waarschuwing:

Alleen toegang na reservering, niet voor bange mensen. Bij regen en storm: de tocht gaat door!

holleweg

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen