Winter/Kerstmarkt bij Rumah Kita en Oranje Nassau’s Oord

Foto: Wageningen Nieuws

De winter komt eraan en het is dus weer tijd voor de jaarlijkse Winter/Kerstmarkt bij Rumah Kita en Oranje Nassau’s Oord.

Op zaterdag 9 december (Rumah Kita) en op vrijdag 15 december (Oranje Nassau’s Oord) is iedereen van harte welkom!

Voor ieder wat wils

Bezoekers kunnen op deze markt voor van alles terecht, zoals bloemstukken voor de kerst, kaarten, sieraden, sfeerartikelen, zelfgemaakte handwerkspulletjes, tassen, kleding, kaarten, speelgoed, woonaccessoires en nog veel meer.

Een tal van standhouders verkopen winter en kerst spulletjes voor een leuke prijs. Dus alle gelegenheid om heerlijk rond te neuzen op de Winter/Kerstmarkt. Er is voor ieder wat wils.

Kerstmarkt Rumah Kita

Je bent op 9 december van harte welkom tussen 10.00-16.00 uur om een kijkje te komen nemen op de markt. Bezoekers kunnen ook genieten van de lekkerste hapjes uit de keuken van Rumah Kita, bijvoorbeeld van een de Nasi Rames maaltijd, Indische hapjes en een drankje. Het restaurant is geopend vanaf 12.00 uur.

Tot slot is er de hele dag live muziek aanwezig. ‘s Ochtends van 11.00 tot 13.00 uur LouLou en the Ambonboys en ‘s middags zal tussen 13.30 en 16.00 uur de Rumah Kita Band een muzikaal optreden verzorgen. Iedereen is welkom!

Wintermarkt Oranje Nassau’s Oord

Je bent op vrijdag 15 december van harte welkom tussen 10.30-17.00 uur om een kijkje te komen nemen op de markt. Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor een echte winterse versnapering.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen