Laat gratis je fitheid testen tijdens de Vitaliteitsdag 55+

Foto: Wokandapix-pixabay

Gezond en vitaal zijn en blijven, ook als je ouder bent, dat wil eigenlijk iedereen. Voldoende sporten en bewegen draagt daar aan bij.

De gemeente Wageningen en Sportservice Wageningen nodigen iedereen uit Wageningen vanaf 55 jaar van harte uit om de eigen fitheid te laten testen en een beweegadvies op maat te krijgen op de Vitaliteitsdag 55+. Deze is op zaterdag 30 maart van 13.30 tot 17.00 uur in Sporthal de Vlinder. Deelname is gratis.

Algemene fitheid

Tijdens de middag volg je drie onderdelen. Als eerst wordt je algehele fitheid getest. Deze test wordt begeleid door fysiotherapie M-Visio. Daarnaast krijg je inzicht in het belang van gezondheid en bewegen bij een lezing van sport- en gezondheidscentrum de Plataan.

Als laatste ontvang je een sportadvies op maat van de buurtsportcoaches van Sportservice Wageningen en kun je een aantal sporten vrijblijvend uitproberen. Rond 17.00 uur staat in de kantine van sporthal de Vlinder een gezond hapje en drankje voor je klaar en kun je nog even informeel napraten.

Voor iedereen

Of je nu veel of weinig sport en beweegt, de Vitaliteitsdag 55+ is voor iedereen een aanrader en geschikt. Ze zien je graag op 30 maart om 13.30 uur in Sporthal de Vlinder. De koffie staat voor je klaar.

Wel graag even opgeven vooraf. Dat kan door te bellen of mailen met buurtsportcoach Berry Hellegering van Sportservice Wageningen via 06 – 108 86 829 of [email protected]. Vermeld daarbij je naam, adres, leeftijd en telefoonnummer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen