Klankbelevingsconcert in yogacentrum Sunya Wageningen

Foto: Witte Wind

Een klankbelevingsconcert is een ligconcert om diep te ontspannen en lekker het weekend te beginnen. In yogacentrum Sunya in Wageningen kun je vrijdagavond 12 april relaxed het weekend in.

Advertorial

In een bad van helende klanken raak je in een meditatieve staat van zijn en laat je stress los.

Klanken

Op de klanken van klankschalen, de sjamanendrum, sansula, carillon, gong, zang en andere wereld-instrumenten maak je een innerlijke reis. Om het ontspannende effect te versterken lig je tijdens het klankconcert op een matje. Na het concert is het nagenieten met een kopje thee. Een klankmassage werkt diep en kan een lange nawerking hebben.

Het concert wordt gegeven door Jan-Willem en Caroline van Witte Wind en begint om 20.00 uur.

Witte Wind

Jan-Willem en Caroline zijn klankspelers die vanuit hun hart werken. Met hun praktijk voor sjamanisme en klankhealing ‘Witte Wind’ bereiken zij mensen die graag meer willen ontspannen en uit hun hart willen leven. Zij organiseren klankconcerten, drumcirkels, en retraites in Wageningen of op locatie en in de natuur. Op hun website wittewind.com vind je meer informatie.

Activiteiten met klank en muziek zijn ook heel geschikt voor in de zorg. Zie ook klankindezorg.nl. Met veel plezier spelen Jan-Willem en Caroline ook bij instellingen voor kinderen of mensen met een beperking of ouderen.

Yogacentrum Sunya aan de Haagsteeg 4 in Wageningen is vanaf 19.45 open om je te ontvangen. Je kunt je dan alvast installeren in de zaal zodat je ontspannen aan het concert kunt beginnen.

In de zaal zijn yogamatten beschikbaar.

Toegang: 20 euro (inclusief een kop thee na afloop)
Geef je op via [email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen