Hockeyclub Wageningen trekt jongste jeugd met gratis trainingen

Foto: WMHC

Vanaf 7 september a.s. is er op iedere zaterdagochtend van 9-10 uur een opentraining voor iedereen die hockey wil proberen. Het maakt niet uit hoe oud je bent.

Je hoeft alleen je sportkleren en sportschoenen aan te hebben. Vind je hockey leuk dan kun je 8x gratis mee doen en als je daarna lid wordt krijg je een stick cadeau. De trainingen worden verzorgd door leuke enthousiaste trainers.

Wageningsche Mixed Hockeyclub

De Wageningsche Mixed Hockeyclub (WMHC) is opgericht op 21 september 1927. Na verschillende locaties in Wageningen is de club in 1970 terecht gekomen op sportpark ‘De Bongerd’ in Wageningen waar ze nu nog steeds zitten.

Hockeyen bij WMHC is vooral heel erg leuk. Sportief gedrag staat voorop. Iedereen moet op zijn niveau met plezier kunnen hockeyen. Voor de een betekent dat topsport, voor de ander maximaal presteren en voor weer een ander gaat het vooral om de gezelligheid en sportiviteit.

Bij WMHC is het niet alleen leuk om te hockeyen, maar het is ook leuk om er te zijn. Ze verbinden teams van verschillende leeftijden en niveaus met elkaar. Zo zijn de spelers van Heren 1 en Dames 1 betrokken bij de jeugdteams op allerlei manieren.

Lijkt je dat ook wat voor jou of jouw kind? Kom dan snel langs en speel mee!

De hockeyclub zit op het sportpark de Bongerd in Wageningen, Bornsesteeg 10 (ligt bij P3). Voor ouders is het clubhuis open en is er meer informatie te krijgen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen