Stichting MTB Zuid Veluwe maakt kans op € 5000!

Foto: MTB Zuid Veluwe

Help Nederland Vooruit is een initiatief van de ING en wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd. Lokale initiatieven maken kans op een donatie uit het ING Nederlands Fonds.

Er zijn dit jaar vijf initiatieven geselecteerd en de Stichting MTB Zuid-Veluwe is er één van!

Mountainbikeroutes

De stichting MTB Zuid Veluwe is opgericht voor het bouwen en onderhouden van de mountainbikeroutes in en om de gemeentes Ede, Wageningen en Renkum.

De stichting coördineert een groot aantal vrijwilligers die zich inzetten voor de bouw en onderhoud. Ook zet de stichting zich in om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, re-integratie, dagbesteding enz, te begeleiden bij route onderhoud. Met de donatie kopen ze hand gereedschap aan om het werk gemakkelijker maar vooral veilig te maken. Eigen gereedschap is vaak niet van goede kwaliteit. Ook wordt het geld besteedt aan koffie/koek voor de vrijwilligers die zich iedere keer weer belangeloos inzetten. Ze hebben namelijk ook een zorgplicht naar de vrijwilligers.

Klik op de afbeelding om te kunnen stemmen, dat kan tot en met 12 februari. 21 maart wordt de winnaar bekend gemaakt. Vergeet niet je stem te bevestigen via je email!
MTB

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden