Ruim 45 kramen op de jaarlijkse Kerstmarkt in Rumah Kita

Foto: PDP-pixabay

Het is alweer bijna Kerst. Voor Verpleeghuis Rumah Kita de reden om ook dit jaar weer een gezellige Kerstmarkt te organiseren. Er is een gevarieerde markt met ruim 45 kramen, een optreden van het Waagenings Volkooren en de Rumah Kita Band met live muziek. En natuurlijk zijn er heerlijke Indische hapjes en drankjes.

Op zaterdag 15 december is iedereen tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom aan Plein 15 augustus 1 in Wageningen.

Voor elk wat wils

Bezoekers kunnen op de Kerstmarkt voor van alles terecht. De Kerstkramen hebben een ruim aanbod, denk hierbij aan allerlei Kerstcreaties, sieraden, kaarten, kaarsen, curiosa, handwerken, woondecoraties, speelgoed, kleding, winterartikelen zoals omslagdoeken, sjaals, mutsen en Indonesische artikelen.

Kerstliederen en live muziek

’s Ochtends is er van 11.00 tot 11.30 uur een kooroptreden van het Waagenings Volkooren in het restaurant. Zij zal Kerstliederen uit verschillende landen ten gehore brengen en zingt in de oorspronkelijke talen. In de middag tussen 13.30 en 16.00 uur is er Live muziek in het restaurant zorgt de huisband de Rumah Kita Band voor een muzikaal optreden.

Indische hapjes…

Het Restaurant en Warm Welkom (in de hal) zijn de hele dag geopend voor een drankje en wat lekkers zoals appelgebak en allerlei soorten Indische koek. De keuken is geopend vanaf 11.00 uur voor een Indische maaltijd, de lekkerste Indische snacks en natuurlijk zal de Tjendol niet ontbreken op de kaart.

Iedereen die interesse heeft is tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen op de Kerstmarkt. Men vindt Rumah Kita aan Plein 15 augustus 1 in Wageningen, aan de Van Uvenweg.

Zie ook: Gemoedelijke en vrolijke kerstmarkt in Rumah Kita

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen