Qmusic the Party XL met T-Spoon Reloaded komt naar Wageningen

Foto: Fletcher Events

Fout, fouter, foutst. Maar zo lekker! Dat is de muziek tijdens Qmusic the Party XL in Wageningen. vier uur lang feestbeesten met hits die net zo vast in je geheugen staan als in de hitlijst van Qmusic’s Foute Uur.

Keihard hakken op de Party Animals met een foute glimlach die zelfs John de Bever niet van je gezicht krijgt. De DJ’s van Qmusic trekken je onweerstaanbaar mee in een warm bad vol guilty pleasures. En jij geniet je stiekem helemaal suf in je stoeipakje met feesthoed, je van slingers gemaakte boa, of je… nou ja, dat vul je zelf vast wel lekker fout in.

T-Spoon Reloaded

Naast de twee Qmusic DJ’s die zullen draaien op deze avond, treedt ook T-Spoon Reloaded op! Samen met twee acrobatische dansers presenteren Shamrock en Linda een wervelende 90’s show waarin hits als ‘Part of my life’, ‘Mercedes Benz’ en natuurlijk ‘Sex on the beach’ je in een achtbaan van energie en emoties eindeloos over de kop laten gaan. Het thema van deze avond is ‘Feestbeesten’. Dus kom en verras ze met een foute outfit!

Wil jij deze kans niet missen en hierbij zijn? Zaterdag 26 januari om 20:30 uur? Bestel dan nu kaarten of een geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting via Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg op Generaal Foulkesweg 96, via telefoonnummer 073-521 9159 of via fletcherevents.nl.

'
article
21464
Qmusic the Party XL met T-Spoon Reloaded komt naar Wageningen
Fout, fouter, foutst. Maar zo lekker! Dat is de muziek tijdens Qmusic the Party XL
https://wageningen.nieuws.nl/uit/21464/qmusic-the-party-xl-met-t-spoon-reloaded-komt-naar-wageningen/
2019-01-01T21:48:37+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/366/2019/01/01214514/T-Spoon-Reloaded.jpg
Fletcher Events, Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg, QMusic, QMusic The Party XL, T-Spoon Reloaded, Wageningen, Wgeningen Nieuws
Nieuws, Uit