Willeke Alberti komt naar Fletcher Hotel De Wageningsche Berg

Foto: Willeke Alberti

Hele generaties groeiden met haar op. Willeke Alberti is dan ook een beetje de moeder van ons allemaal. Met een stem die de zon laat schijnen en precies dat schrijnende plekje in je hart troost.

Willeke AlbertiDat kan ze van nature, want al op 18 jarige leeftijd zong ze ‘Spiegelbeeld’, een gigantische nummer 1 hit, een gouden plaat en nog altijd een klassieker. Het bleek het begin van een carrière die tot op de dag van vandaag voortduurt.

Levensliederen

De hele avond verwent ze je met prachtige levensliederen als ‘De glimlach van een kind’, ‘Morgen ben ik de bruid’, ‘Lachen, beetje huilen’ en nog veel en veel meer tijdloos goede nummers die je moeiteloos meezingt. Geniet van dit prachtige concert van Willeke Alberti in Wageningen.

Will je deze kans niet missen en hier bij zijn? Bestel dan nu je kaarten of een geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting via Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg op Generaal Foulkesweg 96 te Wageningen, via telefoonnummer 073-521 9159 of via fletcherevents.nl.

'
article
21561
Willeke Alberti komt naar Fletcher Hotel De Wageningsche Berg
Hele generaties groeiden met haar op. Willeke Alberti is dan ook een beetje de moeder
https://wageningen.nieuws.nl/uit/21561/willeke-alberti-komt-naar-fletcher-hotel-de-wageningsche-berg/
2019-01-07T18:15:33+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/366/2019/01/04225236/Willeke-Alberti-top.jpg
Fletcher Events, Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg, Wageningen, Wageningen Nieuws, Willeke Alberti
Nieuws, Uit