Elvis komt terug naar Wageningen en wel een weekend lang!

Foto: Fletcher Events

Het weekend van 15, 16 en 17 november 2019 komt de absolute wereldtop onder de Elvissen terug naar Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg.

Live on Stage

Individueel vullen Ciaran Houlihan, Gordon Davis, Juan Lozano en Gordon Davis uitverkochte stadions en theaterzalen over de hele wereld! Fletcher is daarom ook zeer trots dat ze het volgende programma bekend mogen maken, live on stage:

– Gordon Davis (UK)
– Ciaran Houlihan (IE)
– Juan Lozano (UK)
– Michael Glaysher (UK)
– Diogo Light (BR)
– Mills & Boone (UK)
– Graceland Live Band (UK)
– Ramon Boekel (NL)
– Surprise act: Pete Storm (afterparty)

Laat je (wederom) meeslepen in de jaren 50 en 60 en geniet van de ‘s werelds beste Tribute Elvissen op het podium. Vrijdag en zaterdag inclusief afterparty.

Vrijdag en zaterdag begint de Elvis Tribute om 20:00 uur en zondag begint om 11:30 de Gospel Tributeshow.

Gospel

Elvis Presley had de gospels nodig om zijn verdriet te verwoorden en uit te zingen. Ook kon hij er zijn vreugde en dankbaarheid in kwijt. Hij wist dit en sprak vaak uit dat hij niet The King was maar dat hij geloofde in de Koning der Koningen. De gospels zijn heel belangrijk geweest in het veel te korte leven van Elvis Presley.

Op de gospelshow worden de gospelsongs waar Elvis Presley zelf zoveel van hield op prachtige wijze verwoord en uitgezongen door de beste Elvis Presley Tribute Artists: Ciaran Houlihan (Ierland), Diogo light (Brazilie), Michael Glaysher (UK), Gordon Davis (Malta) en Juan Lozano (UK). De zangers worden ondersteund door een uitstekende backingtrack. Dit alles maakt het tot een prachtig geheel!

Wil je deze kans niet missen en hierbij zijn?

Bestel dan kaarten of een geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting via Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg op de Generaal Foulkesweg 96 of via fletcherevents.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen