Karin Bloemen en Mariska van der Kolck komen naar Wageningen

Foto: Fletcher Event

Karin Bloemen en Mariska van der Kolck komen naar het Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg in Wageningen voor een gezamenlijk optreden.

Deze twee showdiva’s verrassen je met een muzikale avond waar je maar moeilijk één sticker op plakt. Gelukkig niet, want met hun unieke talenten en jarenlange ervaring flitsen ze moeiteloos van cabaret naar musical en weer terug.

Steengoed duo

Via een uitbundig Bette Midler nummer vinden ze moeiteloos hun weg naar het stemmige dorp van Wim Sonneveld. Als powervrouwen weten ze je elk op hun eigen manier te raken. Niet voor niets heeft La Bloemen inmiddels al een Gouden Harp en is ze Officier in de Orde van Oranje Nassau. En won Mariska al twee Johnny Kraaijkamp Musical Awards. Een steengoed duo dat van het podium af spettert. Rechtstreeks je hart in.

Op zaterdag 30 november 2019 beginnen Mariska en Karin om 21:00uur, de zaal is om 20:15 uur open.

Wil je deze kans niet missen? Bestel dan nu kaarten of geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting via de receptie van Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg op de Generaal Foulkesweg 96 of via fletcherevents.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen